Mijn naam is Evalie Cecchini-Bonestroo. Ook wel bekend als ECB. 
11 jaar geleden ben ik weer begonnen met tekenen, schilderen en illustreren met als hoofdonderwerp:” Wat ligt er onder het wateroppervlak verborgen.” Ik ben gefascineerd door de wereld van lichtbanen die door het water snijden als de zon er op schijnt; En door dromen. Mensen dromen, beelden die soms vlijmscherp blijven hangen zodra je wakker wordt. Wat betekenen ze? Wat kun je ermee? 
Het onbewuste geeft ons soms belangrijke inzichten. 
Zelf heb ik sinds ik klein ben een droom die telkens terug komt. Ik val in de zee en ik zink. Eerst is er paniek, maar zodra ik mijn ogen open, zie ik de lichtbanen en de stofjes om me heen. Ik verlang er dan naar om altijd daar te blijven. Dan voel ik iets bij me voeten. Twee blauwe vinvissen duwen me terug naar boven. Dat is het moment van wakker worden. 
Ik droom dit regelmatig als ik minder goed in mijn vel zit. De droom geeft een soort inzicht dat er altijd hoop is in een wereld die soms onbegrijpelijk is voor mij. 
Ook schrijf ik. Soms korte verhalen en  blogs, maar ik redigeer ook teksten van anderen. 
In het verleden heb ik blogs geschreven voor de CCUVN (Crohn & Colitis NL) 
Deze blogs zijn ervaringsverhalen over mijn leven en vooral leren leven met de chronische ziekte Colitis Ulcerosa. 
In mijn privéleven ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, ben ik een kook -en eetliefhebber. We wonen heerlijk achteraf in een bos in het buitengebied van Bornerbroek en daar maak ik graag wandelingen door ons prachtige landschap.